Wednesday, 15 October 2014

Yeay ! Merdeka !

 

Assalamualaikum...

Mungkin ni post yang pertama selepas Ira post novel semalam. Amacam best tak novel Ira? Hahaha entahlah ~ Aku pun tak tau best ke tak. Yang penting niat Ira memang nak hantar novel tu kat syarikat penerbitan kaki novel. Insya-Allah... Okey back to the topik hari ni, cehh! Mentang-mentanglah dah merdeka en. So hari ni hari last Ira exam. PT 3 woii!!! 

Kita orang batch 99' ni batch yang pertama tau yang amik PT 3 ni. Kau ade? Hehe... Hope dapat result yang baiklah after stress study ni. Study ke aku? Of courselah! Why not? Hihi. Picture credit to encik google lah ~ Kalau nak amik gambar sendiri, malas aku. Kat google berlambak. Ira harap tahun ni Ira dapat result yang baik. Amin... Doakan tau! 

Kalau korang nak tau blog ni sebernanya blog kedua Ira. Sebelum ni korang mesti pernah dengar blog Celoteh Gadis Kecil right? Tulahh blog first Ira tapi tak boleh bukak. Sedihh lohh! Sape yang tak pernah dengar tu takpelah... Aku tau aku tak ramai orang kenal. Hehe sentap pulak! Just kidding okey? :)

No comments: