NADDY


Assalamualaikum dan hai semua! 

Setelah sekian lamanya tak update bio ni. Siapa NADDY? Macam mana boleh wujudnya nama Naddy Elysa ni? Semua persoalan tu akan terjawab kejap lagi. 

Ok nama sebenar Ira ialah Nur Nadhira binti Ahmad Jais. Nama ic tu eh. Bukan fake. Kalau korang terjumpa nama ni kat blog mana2 haa tu memang Ira sebab blog tu dah tak guna. Blog ni kan? Haa blog tu dah tak guna. Sebab tulah dalam blog ni korang akan jumpa Nad lah. Naddy lah. Ira lah. Semua tu nickname Ira sekarang ni :)

Ira ni asal Johor tapi menetap kat Negeri Sembilan sebab duduk dengan family. 14 tahun tinggal kat Johor dan sekarang kat Negeri Sembilan. Area mana? Mantin. 

Umur Ira sekarang ni 18. Tak cukup umur lagi nak 19. Birthday lambat lagi bulan 7. Apa lagi? Tu jelah kot. Malas nak intro banyak2. 

Ira ni suka simple2 je walaupun ada kawan Ira cakap Ira ni suka dress up. Dress up apanya simple adelahh! Ira dress up pakai apa yang ade jelah kat rumah. Kat dalam robok tu. (Bahasa orang Johor) Robok (Almari) Gi kelas pun simple. Ira belajar kat Linton. Sape tak tahu lagi Linton tu kat mana sila rujuk tepi sidebar Ira. Banyak kali dah entry Ira mention pasal kampus Ira. So far alhamdulillah oklah Ira belajar kat sini.

Ira ni SUKA CAKAP.

Sape yang betul2 kenal Ira tu tahulah Ira macam mana. Bercakap tak henti2 berjam2. HAHAHA. Normal la perempuan gais.

Lupa pulak... Ira CAT LOVER!!!!!!!

Image result for welcome to my blog clip art
NADDY ELYSA

Haa, ni penting. Takut korang confuse sebab tu boldkan bahagian ni. Macam mana terciptanya nama Naddy ni sebab Ira ada stalk sorang blogger ni nama dia Naddy. So macam menarik je ann. Nama Ira pun Nadhira. Orang panggil Nad. So cam sesuai je kalau cipta Naddy. 

Elysa pulak...

Ira memang suka nama Elysa ni. Tak tahu kenapa tapi nama Elysa ni nampak macam lembut. Elysa... So terciptalah Naddy Elysa gais... 

Sekian...


Image result for thank you

Thank you gaiss bukak tab bio ni :))




No comments: