Thursday, 14 May 2015

Jom Join Ceria 1st Giveaway!

Assalamualaikum guys...


Holla guys! Balik sekolah je terus bukak laptop then terjah blog kesayangan Ira ni. Tengok tengok ada orang tag Ira untuk join Give away yang tersangat ceria ni :) Ceria tak guys? Tengok banner pun dah ceria, apa lagi give away nya kan... Banyak hadiah yang menarik tau... Syarat dia senang jek, tag 3 orang blogger dan pastikan mereka tahu mereka ditagged. Simple kan? So apa lagi jomlah join ^_^

Antara blogger yang bertuah ialah...

Wardah
Nad Dea
Izni

Jom join give away ni ramai ramai ! Meriah sikit :)

Simple RM100 Giveaway Byijeni

Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015

Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant

Assalamualaikum guys...


Sebenarnya Ira pun dah lama tak blogwalking ni. Memandangkan *dijemput* , tu yang semangat nak join segmen blogwalking ni. Apa lagi? Jomlah join segmen blog sis comel ni :) Due date bila bila masa aje, hehe...