Thursday, 14 May 2015

Jom Join Ceria 1st Giveaway!

Assalamualaikum guys...


Holla guys! Balik sekolah je terus bukak laptop then terjah blog kesayangan Ira ni. Tengok tengok ada orang tag Ira untuk join Give away yang tersangat ceria ni :) Ceria tak guys? Tengok banner pun dah ceria, apa lagi give away nya kan... Banyak hadiah yang menarik tau... Syarat dia senang jek, tag 3 orang blogger dan pastikan mereka tahu mereka ditagged. Simple kan? So apa lagi jomlah join ^_^

Antara blogger yang bertuah ialah...

Wardah
Nad Dea
Izni

Jom join give away ni ramai ramai ! Meriah sikit :)

5 comments:

NaD Dea said...

Assalamualaikum. Thanks tag akak. Dah join dah. Hihi. Good luck, ye ;)

Miss Xyz said...

arigatouu~~

Nabihah Arrose said...

saya pun sertai segmen ini,semoga menang hadiah Nad
:-)

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..
Singgah dari ga yg sam dan follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

Harraz Maulawi said...

All the best.. from ga yg sma..
http://yeorinbaramdo.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html