Monday, 11 April 2016

Nuffnang !

Assalamualaikum gais...


Sadis bila tengok earning baru RM 14.55. Bila nak naik? Huhu. Ira nak jugak rasa duit dari nuffnang hasil dari traffic blog Ira. Agaknya bilalah... Dari dulu tak naik naik. Yalah, siapa suruh tak aktif. Kan dah kena. Total view pun dah makin kurang. Ira harap lepas ni, Ira nak aktif balik berblogging. Sebelum spm, Ira nak bukak blog puas puas.

Ada pulak macam tu? Patutnya lepas spm baru layan blog kan. Takpelah, tengok keadaan lah macam mana. Sama ada nak bukak blog atau struggle nak study. Mid year dah nak dekat. Doakan Ira eh :)

*Harap traffic blog pun meningkat. Ceh! Result bagus, blog pun makin gempak... Muahahaha

2 comments:

Nur Husna said...

Aminnn :)

Kalau rajin, singgah lah baca blog :) http://husnawho.blogspot.co.uk/

Nad Simple said...

@Nur Husna Alhamdulillah. Dah singgah dah. Bestnya akak dapat travel kat turki hihi :)