Friday, 22 April 2016

Anugerah Pilihan Pembaca

Assalamualaikum...

Apa tu Anugerah Pilihan Pembaca? Sebenarnya macam ni, Ira tengah cari idea untuk buat cadangan kerja kursus akaun Ira. Ira sajalah bukak emel nak tengok ada apa apa yang menarik masuk kat emel kan. Tengok tengok Popular yang bagi emel suruh undi. Hehehe. Biasalah kalau korang tengok Popular memang rajin bagi emel kat Ira. Siapa yang jadi ahli lah...


Tengok, kan dah cakap Popular memang rajin bagi emel.



 Bila bukak je emel tu keluar lah macam ni. Apa lagi? Klik di sini lah! Itulah tujuan Ira share ni. Sebab hari ni last nak undi pembaca pilihan korang! Tunggu apa lagi? Pergi undi laju laju sebelum penyertaan ditutup.  Bukan senang nak dapat hadiah. Ira pun cuba nasib aje.


Tadaa! Tick 3 buku yang korang minat.


Finally, isi borang yang dia bagi ni. Boleh dapat kan borang di kedai buku popular yang berdekatan korang :P  Then tekan undi  yang warna merah tu. Lepas tu three! Ceh takdelah. Nanti dia akan keluar terima kasih kerana mengundi. Tak percaya? Cubalah.

P/s : Halakan cursor korang pada gambar supaya gambar membesar dan nampak jelas. Selamat mengundi ye korang!










2 comments:

ucing said...

cantik ..pembaca pun ada anugerah (>.<)

Nad Simple said...

@ucing yupp hehehe