Sunday, 10 April 2016

Video Game !

Assalamualaikum gais...

Selamat malam! Sebenarnya hari ni Ira nak share pasal video game yang dicipta khas dari classmate Ira iaitu Ijan. Sumpah Ira cakap, bila tengok video yang dia buat macam mat salleh yang buat. Taraf barat gitu. Bangga mak ayah dia. Ira tak tipu ni. Cuba tengok ni...


Banyak pulak tu video berkenaan game yang dia main. Kalaulah Ira boleh jadi macam dia ni. Haha. Kalau Ijan boleh buat video yang hebat macam tu why not Ira buat blog gempak kan? Hohoho. Ni lah salah satu contoh video yang dicipta :



6 comments:

SRZN ShaRiZaN said...
This comment has been removed by the author.
SRZN ShaRiZaN said...
This comment has been removed by the author.
SRZN ShaRiZaN said...
This comment has been removed by the author.
SRZN ShaRiZaN said...

wuu thx promote :3

Nad Simple said...

Hahaha no problem bro XD

Nad Simple said...

Hahaha no problem bro XD