Friday, 24 October 2014

Harapan !

Assalamualaikum readers !

Harapan ? Apa tu harapan ? Ira pun sebenarnya tak tahu sangat maksud dia apa. Tahun ni harapan Ira nak berjaya dalam PT 3 and then... Jadi penulis novel ! Yalah Ira dah hantar semua manuskrip Ira (Yang Diari Cinta Eryna tu) kat penerbit kaki novel. Ira harap novel Ira diterbitkan lah . Hmm sebabnya... Ira teringin sangat nak jadi penulis.

Satu hari nanti harapan Ira nak banggakan keluarga Ira dengan bakat Ira ni. Tak semestinya bijak dalam akademik kan  Tapi susahlah. Huh! Korang nak tahu tak macam mana Ira hantar manuskrip novel tu ? Haa nak dengar tak ? Hehe... Ira hantar guna email je . Senang sikit dari susah payah nak pergi tempat tu . Dahlah jauh... Kalau dekat takpelah jugak .

So korang doakan lah Ira ehh... Semoga cita-cita Ira nak jadi penulis novel ni tercapai jugak. Lagi satu PT 3 . Sape yang lahir kat batch 99' ni kita senasib sebabnya kena hadap PBS, folio , kajian kes , pelbagai ujian and last PT 3 . Ya Allah... Hanya Allah swt je tahu betapa susahnya soalan PT 3 tu . Ira harap semua lulus lah . Especially math dengan sains . (Subjek lemah) Hmm...

Okeylah Ira rasa sampai sini je Ira nak kongsikan dengan korang .
Good Night ! Sweet Dream guys :)
Bye , take care .

No comments: