Friday, 21 November 2014

Cuti Sekolah ?

Assalamualaikum

Hi korang! Macam tak percaya je kan hari ni hari yang terakhir sekolah. Hm sekarang masa sekejap je. Pejam celik, pejam celik... Dab besar aku ni. Haha. Ekceli kalau cuti sekolah pun tepu duduk kat rumah. Tak tau nak buat apa. Buat bodoh je. Kalau Ira, Ira lebih suka menulis. Masa Ira tulis pasal heroin dia tu kan, rasa macam kita je kan.

Sebab tu sekarang bagi Ira, takde istilah cuti sekolah. Sebab cuti tak cuti, sama jek. Kalaulah masa boleh putar balik, Ira mesti nak belajar betul betul pastu dapat 5A UPSR :') Sekarang ni jadi bahan makmal pulak. Mangsa PT 3! Memang taklah kan. Kalau PMR tu takpelah jugak. Senang sikit sebab ada objektif right? Ni semua ujian bertulis. Macam SPM. Serius soalan dia banyak soalan KBAT. Kemahiran Berfikir Aras Tinggi. Macamlah Ira ni kuat berfikir. Lol.

So, korang cuti sekolah ni buat apa je? Kalau takde buat apa-apa, meh lah singgah blog Ira yang terlalu simple dan comel ni. Perasan! Tutup muka >< Untuk pengetahuan korang, sekarang Ira dah tak kuat berangan macam dulu. Sebab tu jerawat makin berkurang. Semuanya mati sebab Ira mcm dah takde perasaan dah. Bagus kan? Hihi.

Novel? In shaa allah cuti ni, Ira nak spend time penuh dengan baca novel + menulis. Menaip, menaip dan menaip ^_^


No comments: