Friday, 28 November 2014

Ira kerja dengan Unifi eh ?

Assalamualaikum guys

Hello, morning! Pening pulak kepala aku ni sebab overnight. Tak tidur sampai pagi. Boleh pecah kepala otak ni. Yeke? Ira dah biasalah... No problem lah.  Dulu Ira pegi sekolah tak tidur langsung. Segar bugar mata den ni. Haha terkeluar loghat orang nogori pulak. Sorry Im not orang negeri sembilan tu! Ira orang Johor seratus peratus... Hee

Kalau ada orang cakap yang Ira ni kerja kat Unifi tu tak betul. Memang Ira nk kerja part time kat situ tpi tempat kerja sebenar dia jauh! So, dia suruh Ira promote jelah. Dia kata kalau Ira dapatkan pelanggan Unifi untuk dia orang, nanti dia orang akan bagi komisyen. Tak kiralah kita promote guna apa. Facebook ke, Insta, Blog and sebagainya. Kalau dh siap pasang nanti dia akan bagi komisyen.

Tapi sebenarnya Ira malaslah lah nak promote2 ni. Yelah kalau muka cantik macam Emma Maembong tu takpelah. Hehe. Sekali promote dah ramai org berebut rebut nak beli. Kalau Ira? Krik krik je kut. Haha. Sedangkan suruh contact pun, takde spe nk contact untuk kerja. (Biasanya org yg akan hantar email kat aku)

Kalau promote produk pun tkde sape nak beli, apa lagi wifi a.k.a unifi streamyx ni kan! Entah krik krik jugak. So, kalau ada sesiapa yang nak tawarkan Ira kerja part time area mantin, nilai, semarak, negeri sembilan... Bolehlah email Ira : nadsimple5@gmail.com :)

Ira tau korang baik, mintak tolong klik link kat bawah ni boleh?

1 comment:

Nor Marshaliza Shaidan said...

Takpe dik nt mesti akan dapat kerja lebih baik. Gud luck k..=)