Saturday, 31 January 2015

Back To School ~

Assalamualaikum guys!


Hmm lamanya Ira tak bukak blog... Ha, ha, hachumm! Dah berhabuk-habuk dah blog ni. Ira tengok rank blog Ira pun dah menurun :( Sedih babe! Korang apa khabar? Sihat? Alhamdulillah Ira sihat cuma batuk dengan selsema jek. Biasalah musim... Ira ni susah nak sakit tapi bila dah sakit punyalah lama. Tapi takdelah lama sangat. Satu family sakit, hehe....

Now, Ira nak story pasal back to school ~ Selalunya bila Ira baca kat status facebook, twitter or wechat semua mengeluh bila time bukak sekolah. Ira pulak terlebih semangat sebab nak belajar betul2. Ira dah tak nak main2 lagi dah. Tahun depan spm yaw -.- Mesti semua tak percaya Ira dah nak spm kan? Haha yelahh badan kecik aje macam form 2 bak kata Iffah. Hihi.

Alhamdulillah Ira masuk aliran perakaunan a.k.a 4 Akaun 1... Ira harap bila masuk kelas ni Ira lebih tumpukan perhatian terhadap pelajaran. Nak study betul2. Cewahh. Lupakan PT 3! Past is Past :) Kbye ni je Ira nak story haha.


Picture From Google :)

No comments: