Sunday, 7 December 2014

Whatsapp ?

Assalamualaikum readers...

Whatsapp?

Aku rasa application whatsapp ni tengah famous sekarang ni. Bukan apa, free nak contact orang. Tak payah guna sms. Biasa kan sms cas seposen, tujuh sen kan. Kalau text dengan bf atau gf korang, lagilah melambung kredit korang! So better you all used whatsapp. That's app was so easy to use. Ekceli sebenarnya kena bayar sebab Ira ada check kat setting then tengok payment kena bayar RM 3.50 dalam setahun.

Murah je. Tak mahal pun. Cuma nak download app to yang susah... Bukan susah tapi berat. Mb dia besar. Bak kata kak nasuha : 1 MB = 1000 KB. Habis kalau 14 MB dah berapa? Hmm. Tu yang aku banyak delete app dalam phone aku tu. Setakat guna Samsung Galaxy Y tu tak yah la nak guna banyak2 app. Hehe.

Lagipun kalau install banyak2 app pun bukan ada guna pun. Setakat nak edit muka, putihkan muka je buat apa! Tarik perhatian orang? Ohhhh gitu. Haha sorry. Sekarang aku dah berubah. Dah jarang selfie lagi. Cukuplah buah hati sorang, crush pun sorang. wakakaka xD Nak tau macam mana nak buat whatsapp? Bagi sape yang tak tahulah wei. Sape yang dah tahu tu senyap. Duk diam2. Tak payah menyibuk. Cehhh!

Nanti Ira bagi tutorial bagi yang tak tahu tu. Okey? Tata ^^

3 comments:

Mad Parihh said...

betul2 xsilap setahun sekali kena bayar kan

Alongxp said...

ekceli, saya dah guna whatsapp dari tahun 2011 dan, saya tak pernah lagi bayar, asek terrenew free je hehehehe

fyna said...

paling active guna whatsapp. yang lain tue x berapa nak minat. hehehe...