Tuesday, 23 December 2014

Result PT 3

Assalamualaikum guys...

Amacam korang? Sihat? Alhamdulillah Ira sihat je. Kali ni Ira nak share sikit pasal result pt 3 Ira. Walaupun tak sehebat korang tapi ni kan ibarat diari Ira so apa salahnya kan? Hmm. PT 3 ni ujian kali pertama yang kita orang  batch 99' ni hadapi. Benci betul aku sebab kena jadi bahan uji kaji! Dulu kata pbsmr lah bagai. Dengan pbsnya lagi. Macam2 lah.

Kan bagus buat pmr je? Senang sikit aku nak score. Yang paling aku benci ada gred F tu. Kenapalah kementerian seksa kita orang? Katanya nak uji minda kita pastu tahun depan nak dimansuhkan pulak. What the hell? Janganlah buat kita orang macam ni.

Ni haa salah satunya dokemen pt 3 tu :


Ni dokumen pelaporan Ira



Yang paling sadis Ira dah failed dua subjek. Math ngn sains. Kenapalah Ira bodoh sangat dalam dua subjek tu? Hmm. Kalaulah lulus semua. Nasib ada 2A hehe.
 So result Ira keseluruhan : 2A2B1C3D2F.


Ni pbs. Korang nak tau, agama Ira semua band 6 :') Baiknya ustazah! Hee


Ni result koko. Penat2 Ira masuk kawad, jadi koperator koop semua tak dpt markah. Kata cikgu liyana, cikgu tak dapat maklumat. Okay hmm :(


Akhirnyaa! Nilah result psikometrik Ira. Tak sehebat korang. Cehh haha ^^

Seriusly Ira jeles sangat kawan kawan Ira yang dapat straight A ni. Macam mana dia orang belajar ek? Hmm okay lah ni jek nak share. Babai! Tahun depan azam Ira nak study betul2.


With my best friend, Linda and Arni :)


Also my best friend, Yana and Kartiana :)

Btw, Good Luck for korang yang amik PT 3 tahun depan. Susah tau! Haha. Kalau tak dimansuhkan lah. 








2 comments:

minah kelabu said...

hai tahniah... spm yang penting. adik akak pun pt3 gak.. result dia 8a, 1b,1d.. dasyat x? hehe.. xoxoxo

Khaidir Khaizuki said...

aq pun duk pt3 gak....aq paham..ahahah leh follow aq x? :)