Thursday, 4 December 2014

7 Icons Last Perfomance "Stick With You"

Assalamualaikum guys






Ya Allah sedihnya aku tengok video ni. 7 Icons Last Perfomance "Stick With You". Aku tau fans club group girl band ni mesti ramai kan? Dan salah satunya ialah aku. Hehe. Bila aku dengar 7 Icons ni berpecah a.k.a bertukar nama pada 7he icon aku sedih gila. Bukan apa, tiga orang dari group dia orang keluar. Nak tau siapa? Kak AT, Linzy and Uty.

Seriusly aku memang minat gila dengan dia orang semua ni. Tengoklah dalam youtube tu dia orang semua tengah nangis. Aku pun nak nangis jugak ni. Kalaulah aku dapat jumpa dengan dia orang ni. Terus aku peluk kuat-kuat then amik gambar. Haha perasan. Kalau dia orang nak jumpa kau. Yalah siapalah aku kan nak amik gambar dengan 7 icons. Group yang tengah naik sekarang ni kat Indonesia.

Lagipun aku jumpa video ni kat youtube. Mula2 aku jumpa video ni kat blog kak Mezty. Terus aku komen kat bawah entry blog dia tu. Kalau korang nak tau kisah selanjutnya kenapa dia orang bertukar nama semua, boleh tanya kat Encik Google . Sekarang kan boleh cari kat mana mana kan? Hee ^^


3 comments:

yoorin melacolea said...

huhuhu,, sapa diorang ni? x kenal ponn.. huhuhuhuhuhuhuuh..adehhh.. x up to date nye aku

Nad Simple said...

@yoorin melacolea Dia orang ni group 7 icons yang famous kat Indonesia. Kalau nk tau boleh cari kat google :) Hehe

Nad Simple said...
This comment has been removed by the author.