Wednesday, 3 December 2014

Teringing Nak Ada Orang Bagi Something Kat Kita

Assalamualaikum


Hello guys! Sihat? Alhamdulillah Ira sihat je. Hihi. Ok tajuk post hari ni cam excited je en? Memang pun sebab Ira teringin jugak nak dapat something yang sweet macam kat atas tu. Kalaulah ada crush yang tetiba buat suprise macam tu kan. Wuu tak boleh bayangkan betapa happynya Ira masa tu. Haha. Bila Ira tengok drama tv ke apa, jeles gila woi tengok hero dengan heroin dia sweet banget! Macam dalam cerita Go Go Girls tu. Justin bagi hadiah kat Linzy teddy bear panda. 

Dahlah dalam cerita tu dia orang sweet nak mampuih! Hehe. Last Ira dapat hadiah pun dari ayah Ira tahun lepas masa hari jadi Ira. Dapat phone Samsung Galaxy Y :) Alhamdulillah...


Ira harap sangat ada orang bagi Ira coklat dengan teddy bear. Hmm kalau ada orang macam tu sekarang ni :') Kadang kadang lelaki ni semua nak duit perempuan je kan? Terasa? Sorry babe! Tak terfikir langsung nak sakitkan hati orang.




Ira tau korang baik :) Tolong klik link kat bawah ni boleh? Thanks babe! ^^




No comments: