Friday, 16 February 2018

Transformation of Linton University College!

Assalamualaikum...

Hai semua!

Kali ni nak kongsikan tentang perubahan kolej linton. Ira tak boleh tunjuk semua. Yang menariknya sekarang block A1/A2 kelas dah siap sepenuhnya. Kalau korang masuk dalam dewan kuliah dia perghh. Dah macam panggung wayang. Kelas2 pun cantik. Selesa nak belajar. Cuma student tak belajar lagilah dalam kelas sebab maybe tunggu block A3 siap dulu. Huishh lambat! Huhuhu. Dah tak sabar nak belajar kat kelas baru.


Papan hitam bilik kuliah A1


Bilik kuliah A1



Papan hitam bilik kuliah A2



Bilik kuliah A2




Tandas baru hee =D






Yang kelas tu Ira snap dari luar jelah mampu huhuhu. InsyaAllah sem 5 nanti baru boleh belajar kat dalam kelas baru. Amin... Buat masa ni Ira masih belajar kat bilik kuliah A5. Tak syok. Hihi. 

Yang lain kalau nak tengok korang buatlah student visit datang ke kolej linton ni. Serious linton dah lawa sekarang. Banyak pokok2 bunga. Pemandangan hijau. Yang paling best kafe Station One! Ramai je yang suka lepak situ sebab wifi laju tempat pun selesa nak lepak. Cuma tak bestnya makanan dialah. Mahal sikit. Bukan apa, Ira cuma nak cadangkan turunkan harga sikit untuk kami student yang pokai selalu ni huhuhu. Kbye!





No comments: