Tuesday, 20 February 2018

Gadis Cendol Apakah?



Assalamualaikum...

Holla!

Haa, sekarang ni memang tengah viral pasal gadis cendol ni. Tak tahulah macam mana boleh viral tapi yang Ira tahu dia tengah viral sekarang ni. Mungkin sebab dia manja sangat pastu comel kot. Alahai... Manja ke? Maybe dia dah manja pastu depan kamera lagi menggedik ah. Bukan nak cemburu ke apa. Ramai je perempuan manja macam Iralah. (Sama jugak kalau pakwe Ira tinggikan suara sikit kat Ira, Ira mulalah nak merajuk buat muka pastu nangis haha) Tapi Ira manja bertempat. Dan kalau nak manja romantik belakang2 lah kan. Ira rasa tak perlu kot nak show off lebih2.

Bagi Iralah, mungkin pakwe nija ni saje nak rakam aksi dia pastu uploadlah kat story insta kan. And tak sengajalah VIRAL. Lepas tu pulak business dia orang automatik akan naik sebab katanya aiman ni jual awek dia. Haihh. Macam2 lah. Ramai betul kecam dia orang ni. Kadang2 Ira meluat jugak bila stalk ig dia orang sebab terlalu show off sangat. 

Biasalah orang sekarang. Kalau nak market, buatlah benda yang pelik2. Kalau orang dulu2 famous kerana bakat tapi orang sekarang buat benda pelik2 je dah viral. So sekarang kepada mak cik pak cik bawang yang kecam dia orang ni duk diam2 jelah eh. Tak guna kau kecam buat sakit hati je. Kau tengok je dia viral tahap mana. Bagi Ira, orang viral macam ni sekejap je. Pastu hilang sebab dia orang ada ape je? Kalau dia orang ada bakat lain takpelah boleh famous sampai bila2. 

Sekian.

P/s :

Kalau meluat rasa nak lempang tak yah ada app laman sosial sebab muka nija sekarang ada kat mana2 je sampai kat astro pun masuk. Tak silap si aiman kata awek dia masuk motif viral.

Image result for dancing cartoon cat gif

2 comments:

Ucing said...

hehe (^_^)

Shahida Dzulkafli said...

Zaman sekarang ini, memang benda bukan-bukan je yang cepat viral..