Monday, 2 April 2018

Ukuran Badan Ira

Assalamualaikum...

Haa, tak mo sedih lagi. Chill.

Dulu Ira pernah ukur pinggang dengan pinggul. Ukurannya :

(2016)

Pinggang : 26
Pinggul : 36

Tapi sekarang pinggang tetap sama tapi pinggul................ Mengecut huhuhu!

(2018)

Pinggang : 26
Pinggul : 34
Dada : 32
Saiz kasut : 38
Berat badan : 43kg
Tinggi : 156cm

Ni keseluruhan ye. Ada yang nak jadikan Ira model muslimah ke hihihi





Ira freelance ye ^_^ Any job nak suruh peragakan baju kurung, jubah pun Ira okay je. Pandai posing k. Pm lah ye :) Tak pun hantar chat di facebook Ira. Thank you ^_^



8 comments:

Carly Fifie said...

mmm.. sama la size pinggang kita. cuma saya ni tinggi 160 cm .~

Blogger Hanafi said...

wow..menarik.

in shaa Allah.

Kalau dah rezeki tak kemana

Amir Azman said...

InshaAllah akan ada nanti tu yang offer :D

MisDiarios said...

wahhh slim nyaa awk.. :D
follow sini #152

Naddy Elysa said...

@Carly Fifie wahh tinggi! btw nad nak sangat capai tinggi sampai 160cm tu ^_^

Naddy Elysa said...

@Blogger Hanafi insyaAllah Amin... Masehh

Naddy Elysa said...

@Amir Azman InsyaAllah Amin thanks! ^_^

Naddy Elysa said...

@MisDiarios hihi biase je :D Done follow balik :)