Thursday, 29 October 2015

Nescafe !

Assalamualaikum...


Yeay Necafe! Hihi... Kali ni Ira nak bagitahu yang nescafe yang paling sedap Ira pernah rasa ialah nescafe buatan mak Ira. Serius memang sedap... Terasa ness dia! Bila aku buat hampehh... Tawar hember! Katanya mak dah expert macam neni buat. Sebenarnya dulu Ira memang tak suka minum kopi ni! Pahit... First time Ira minum betul betul nes ni masa nak exam hari tulah. Nak tahan mata punya pasal! Rasa sikit sedap ohh...

Lagi lagi yang white coffee tu... Boleh makan macam tu jek haha. Setakat ni Ira pernah rasa Nescafe White Coffee, Classic dengan Nescafe pek kuning tu. Korang cubalah :) Cuba sekali, nak lagi! Jangan jadi sombong macam Ira, sembang tak suka minum... Last last minum jugak... Ingat dapat gaji nanti nak beli hohoho.

No comments: