Saturday, 22 August 2015

KRRISH 3 - Official Theatrical Trailer (Exclusive)

Assalamualaikum guys...

First of all Ira nak bagitau kat korang yang laptop Ira rosak! Hmm dahlah time ni nak buat kerja kursus, time tulah dia nak rosak. Nak tau apa yang rosak? Lepas window terus jadi warna hitam just ada cursor. Dah tanya kat kedai komputer acer hari tu, dia cakap macam macam lah. Harap harap lah hard disk elok.

Kalau tak kena 400 lebih woi :( Ni rajin update post pun guna komputer tempat kerja hehehe. Ambik kesempatan nak update blog. Kalau tak berhabuk lah kau hihi. Now Ira nak share pasal trailer krrish 3. Ekceli kat tv 3 petang tadi ada siarkan filem ni kan? Ira dapat tengok separuh je sebab Ira masuk kerja pukul 4 huhu. Citer ni best tau. Dah macam filem mat salleh dah. Rugi tak tengok sampai habis.

Siapa yang minat hindustan macam Ira tu silakan lah tengok trailer ni. Bagi siapa yang belum tengoklah :)

No comments: