Friday, 14 August 2015

Kerja Kursus Akaun !

Assalamualaikum guys...

Hai korang! Salam maghrib hehe. Sekarang ni Ira nak share dengan korang pasal kerja kursus Ira yang mungkin banyak. Banyak ke? Banyak kut. Cikgu kata 40 dokumen. Ambik kau banyak letu hahaha. Tapi nasib baiklah Ira ni minat akaun. Minat tapi result selalu tak dapat A+. Boleh ke Ira dapat A+ dalam akaun ni? Hmm insyaallah... Tengok gambar ni kejap.


Ni baru sikit. Belum yang 40 dokumen tu lagi. Sebenarnya Ira tak yakin tau boleh buat benda ni tapi disebabkan keyakinan Iralah, Ira berkobar kobar nak buat. Haha ayat tak nak kalah. So Ira tak nak cerita panjang. Malas nak cerita panjang sebab Ira pun baru buat kan. Ira harap siapa yang ambik akaun batch 99 ni good luck lah. Hope korang boleh buat...

Dah nak last raya kan? Ira nak payung gambar sat. Hihi jangan kata kak yong tak payung gambar. Kak yong kau :p


Perasan lawa jap ><


Selamat hari raya from me, Yana, Imal and Azrin...
 Last raya okayy hihi. Ok bye!



9 comments:

Aisyah Sukor said...

I pernah buat benda ni.... hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

tak pernah ambil akaun.. lemah matematik.. hihihihiii~

selamat menggagahkan diri menghabiskan 40 dokumen tu, ira.. chaiyookk!

btw, selamat hari raya juga.. ^_^

Cikk Mimin said...

salam syawal terakhir

Syah said...

Assalamualaikum ;D

saya jual iphone,samsung,oppo,powerbank dan gadjet lain.
jemput singgah blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

dan ig saya @nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811

Nad Simple said...

@Aisyah Sukor Yeke? Hehe mesti banyak kan dokumen yang sis buat...

Nad Simple said...

@NuSaNa NoSa 91 Samalah Ira pun lemah math :) Insyaallah hehe thanks nusana ^^

Nad Simple said...

@Cikk Mimin Salam syawal jugak :)

ika said...

Sama lah kita amek akaun hihi xD tp ika lagi teruk, dahla susah cikgunya pulak garang huwaa :'(

Nad Simple said...

@ika Ohh garang ke? Takpe sabar ye ika :) Hihi