Saturday, 7 November 2015

Lagu pun boleh hilangkan stres .

Assalamualaikum guys...


"Earphone on, volume up ignore the world."

That's true. Kadang kadang kalau Ira ada banyak sangat masalah, kepala tengah serabut Ira selalunya akan bukak volume kuat kuat kat earphone. Kepala tengah serabut elok menghayati apa yang lagu tu nak sampaikan kat kita. That's why Ira suka sangat tengok rancangan Gegar Vaganza tu... Tak tau apa tu Gegar Vaganza? Alah yang tengah famous kat astro ria tu :P

Kadang bila kita dengar lagu tu macam ada kena mengena dengan kisah silam kita right? Tapi Ira tak. Ira kalau dah dengar lagu. Ira langsung tak peduli orang yang kat sekeliling Ira. Tak percaya? Cubalah duduk serumah dengan Ira :P Hohoho kbye...

Selamat malam bloggers... 
Good night and sweet dream guys!

3 comments:

Mimi Kyumi said...

Same la dgn kwn Mimi yg seorg.Suka dengar lagu smbil psng kuat2 smpai kita pun dengaq.Pngil2 x di lyn sbb x dengaq.kdng2 klu dh geram sngt cabut je earphon kt teling.Then ralex je tanya "Knpa "..Haha

Aisyah Sukor said...

agreeeeeeee

amira faqihah said...

me too,bila tgh stress,,bosan,,masuk earphone ,,:D