Sunday, 26 July 2015

Segmen Blogwalking Lepas Raya!

Assalamualaikum guys...


Betul cakap owner yang buat segmen blogwalking lepas raya ni... Time raya blog Ira ni krik krik je hahaha. Lagipun lepas ni Ira ada kerja kursus akaun kan. Memang tak lah nak mengadap blog je hmm sedih betul! Sebab tulah bila Ira bukak je dashboard tengok ada segmen ni. Apa lagi, nak joinlah hehe. Dah lama tak blogwalking.

Mangsa yang di tag ialah Kakak Tiri Cinderellla ! hehehe

Pengalaman yang tak dapat Ira lupakan masa raya? Hmm rasanya Ira takde pengalaman tulah. Haa ada ada. Perangai gelabah Ira yang tentu pasal tapi sekarang dah berubah sikitlah. Ada lagi, Ira ni tak habis habis cengeng bak kata family Ira, buat malu jek hihihi. 

Okey lah tu jek nak share! Jom lah ramai ramai join segmen ni. Tak susah pun syarat dia.

Tamat : 30 Syawal 


22 comments:

Kakak Tiri Cinderella said...

Thanks sudi tag :)
All da best ! :)

aeinna Musa said...

goodluck!..ena pon join

Salina Johari said...

Salam Aidilfitri...dari segmen yang sama...sudikan singgah ke teratak KisahPondokKecil ya...

Didie Farhan said...

Datang dari segmen yang sama
http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
selamat bersegmen :)

NUR RAIHANAH said...

Hai.Terima kasih sbb join! hehee. selamat berblogwalking!

Ms. Kejupenyet said...

Dari segmen sama

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

AinAthirah Anuar said...

Datang nak beraya , ada orang tak ? hehee
btw dari segmen yang sama. All the best !!

http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

emma diana said...

Assalamaualaikum..
Dari segmen yang sama ,
Selamat hari raya :)
Jum singgah sini pulak :)

http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

nana kimie said...

blogwalking ~ gudluck :)

jom join simple ga ni ^^

http://nanakimie.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

Akif Imtiyaz said...

Salam.Kak Lya singgah beraya kat sini Dan FOLLOW sini jugak... Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Wilma Shana TV said...

jemput join GA http://wilmashana.blogspot.com/2015/07/tudung-labuh-keluaran-djc-djcgiveaway.html

Amani◕‿◕ said...

Good Luck! hihii

af aris said...

Done follow..Gud luck =)

http://afzanyz87.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Noor Najwa said...

blogwalking dri segmen yg sama. done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Nur Arifa said...

dari segmen yg sama....selamat bersegmen dear :)

Nur Arifa said...

salam nad! selamat bersegmen :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Azri al fateh said...

datang dari segmen yg sama. #salameidmubarak

http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Aja Mazlan said...

http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

gluck sis

Yuliana Wahit said...

Salam.. Singgah & follow sini dari segmen yang sama.
http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

jue rahman said...

kita dr segmen yg sama..

http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Syah said...

Hai,assalamualaikum,

saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
jemput lawat blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

dan ig saya

@nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811