Monday, 20 July 2015

Memories Raya at Curves, IKEA

Assalamualaikum guys...


Selamat hari raya korang. Ikhlas dari Ira dan sekeluarga!


Sebenarnya hari ni Ira nak masukkan gambar semalam je kat curves. First time pergilah katakan. Haha.


Sempat selfie dalam kereta...


Bergambar depan IKEA.


Raya ketiga bersama atuk nenek, adik2 Ira. Hihi macam kat kampung pulak...


Seronok kat IKEA ni. Dia decorate macam suasana kampung, hari raya lah katakan.


Indahnya sungguh di hari raya :) Ceh hahaha


Gambar yang sangat cantik...


With mak lang hot :) Hihi

Silau. Sebab pokok tu ada lampu...




Part ni paling lawak sebab time tu Ira blur haha. Time Ira nak order air chocolate cream chip ni kan. Tetiba abang starburk tu tanya nama. Terkejut Ira. Boleh lagi tanya "Kena nama ke?" Lawak seh... Buat malu jee. Jakun gila. First time minum starburks lah katakan hee