Tuesday, 19 September 2017

Burger Delicious #BurgerDelivery

Assalamualaikum...

Holla! Post kali ni Ira nak promote sikit pasal bisnes burger delivery family Ira. Sesiapa yang nak order pm cepat cepat ok? Tunggu ape lagi? Burger delivery kot. Order je burger tu akan dihantar depan rumah korang. Cod area kolej lagenda, mantin dan nilai negeri sembilan sahaja.


Nampak tak gambar flyers kat atas tu? Sorry Ira baru design flyers tu tadi. Tak sempat nak print lagi. Kejap lagi gi print lah hehehe. Sape nak Ira bagi menu kat sini...


Sebenarnya Ira design menu ni kat word and then copy paste kat publisher. Bila save as picture background dia tak nampak. Sesiapa yang nak order akan dicaj 0.50 sen area kolej lagenda, mantin rm1 dan nilai rm2. Ni delivery tau. Jangan pulak pm Ira tanya burger ni jual kat mana? Burger ni jual kat rumah Iralah. Ira buat bisnes penghantaran. 

So, doa doakanlah bisnes kami berjaya ye :) Nanti dah makan burger sedap ni jangan lupa bagi feedback! Tq :)


No comments: