Saturday, 19 September 2015

Happy Holiday Guys!

Assalamualaikum guys...


Holla! Walaupun takde mood nak update blog tapi Ira gagahkan jugak mood Ira untuk update hahaha. Kan best kalau dapat pergi holiday macam orang lain. Dapat pergi pantai pun Ira dah happy macam gambar google kat atas tu hoho. Best je dapat ukir pasir tu. Tapi cuti cuti jugak, homework jangan lupa!

Dah menimbun menunggu kat rumah tu haa. Nak study lagi. Naik je sekolah terus exam kertas 3 sejarah. Final exam woi! Ira dengar cerita 12.10 ni dah start final exam. Hmm nampaknya cuti sekolah ni bukak buku jelah memanjang. Ira ni suka belajar tapi entah kenapa mood malas Ira ni makin menjadi jadi.

Korang ada pergi mana mana ke? Cer share kat bawah post ni... Peramahlah sikit :p Ira ni bukan sombong sangat. Ada masa komen korang Ira balas. Nak ber emel dengan Ira pun no hal. Kalau korang fikir Ira ni sombong, lantak awaklah nak... Okaylah happy holiday guys! Babai :)

2 comments:

Aisyah Sukor said...

all the best tao dikkkk

ikhwan yusuff said...

best of luck ya untuk exam tu.. happy holiday! :D