Saturday, 14 March 2015

Kata Kata Keramat

Assalamualaikum guys...

Dah lama tak post kat blog ni sebab Ira sibuk memanjang dengan homework. Maklumlah budak sekolah kan! Ira post sekarang ni pun kat klinik. Tempat kerja Ira. Nasib line wifi laju. Hehe. Korang apa cerita? Sihat tak? Alhamdulillah Ira sihat je. So, hari ni Ira nak story dengan korang pasal kata kata keramat. Apa tu kata kata keramat? Jom layan...

Kata kata keramat tu bagi Ira kata kata yang susah nak lafazkan macam cinta. Kalau kita suka kat someone tu, susah nak luahkan kan? Macam tu jugak Ira. Kalaulah ada seseorang yang berani meluahkan kata kata keramat tu depan Ira. Ira terus cair beb! Lagi lagi crush. Orang yang kita suka. Setakat ni Ira takde suka sape2. Suka sebagai kawan tu adalah.

Tapi nak suka lebih dari seorang kawan tu tak boleh. Sebab Ira dah malas nak berharap kat orang yang tak pernah suka kat kita. Contohnya macam ni kata katanya, "Aku cintakan kau, Aku dah lama sukakan kau, Aku rindu kau, Saya sayangkan awak lebih dari seorang kawan." Pergh kalau ada lelaki berani macam tu, Ira lah orang pertama cair. Hehe.

Okaylah bye! See you next time :)

1 comment:

Nilam syapina said...

Betul tu ni mesti dilamun cinta ni