Thursday, 3 May 2018

Jom Grab Crispy Choco Jar ! - Dropship by NADDY

Assalamualaikum....

Ada sesiapa penggila coklat tak kat sini? Sila angkat tangan... Haa, penggila coklat sekalian, Ira nak promote Choco Crispy Jar ni. Ira buat sendiri ke? Nope! Ira cuma dropship bantu cousin Ira. Cousin Ira tu agen lagi besar pangkat dia hihi.








Terliur tak? Hehe. Untuk pengetahuan korang, Ira pun suka makan coklat. Seriously! Haa mehlah order Crispy Choco Jar ni berjemaah ye. Ira tau korang terliur! Lagi sedap kalau tengah tengok movie sambil krup krap benda alah ni. Sedap guys! Rugi kalau tak order 🌸🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
Ni harga dia : 

ORIGINAL PLAIN 

BIG - RM 11.00
SMALL - RM 9.00

TOPPING 🌸🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫

OREO 
KITKAT
BUENO
M&M

BIG - RM 12.00
SMALL - RM 10.00

Harga pun berpatutan untuk korang beli. Lagi2 student. Student mampu punyalah nak beli and grab your favourite topping! 

Order jangan tak order ! Boleh pm Ira di facebook, ws 0129357458. Buat masa ni phone Ira rosak so Ira sarankan korang pm di facebook jelah ye... Ahad ni stok sampai rumah. Sesiapa yang tinggal berdekatan Mantin N9 tu boleh datang beli eh ^_^

Yang jauh kita postage, yang dekat kita cod. Jangan segan2 tau! 

Ok bye muahh!!!


1 comment:

Shafyqah Azry said...

tengok terus terasa aada kat tekak, sedap ni