Thursday, 18 January 2018

RESULT SEMESTER 2

Assalamualaikum...

Salam Jumaat semua! Nak Ira speaking ke cakap melayu? Cakap melayu jelah. Nanti berbelit2 lidah bila speaking. Err. Ira nak share result semester 2 pulak. 


Ni sebab Ira malas nak crop. Ira just edit kat paint. Edit semata2 nak conteng no ic tu. Bahaya tau terdedah huhuhu. Alhamdulillah kali ni Ira dapat result yang baik jugak. Walaupun tak dapat 4 flat tapi Ira bersyukur dapat A-. A- pun jadilah. "Based on your effort..." Ira akan sentiasa ingat apa yang lecturer Ira cakap sepanjang Ira kat Linton ni. So sesapa yang rasa down tu bangkitlah k! Ira pun tak sangka sebenarnya sem 2 dapat result macam ni. 

Ira fikir Ira kecundangs sebab ehem ehem. Adalah masalah peribadi sikit. But alhamdulillah Allah lebih mengetahui. Walaupun Ira kecundang teruk masa tu, Ira still lagi nak study even last minute. Sakit kepala tau bila semua nak masuk dalam otak ni. Hmm. Yelah sem 2 subjek tough kot. Ada math. Ira lemah math. Btw, Ira cuba jugak maintainkan pointer Ira. InsyaAllah Ira kan sentiasa maintainkan sampai grad nanti. Amin.

Haa, hari tu Ira dah janji kan nak share tips kat korang. Ira bukan pandai sangat tapi Ira just nak bagi kata2 semangat kat korang yang rasa dah study tapi tak dapat 4 flat. Ira cuba k bagi semangat kat korang. Tapi nantilah eh. Ira sibuk sikit ni. Sekarang sem 3 memang busy. Short sem kan. Serabut! Huhuhu. Sabar :) Kbye


1 comment:

Aaronn Avit said...

Congrats! Okay tu. 4 flat bukan segalanya.