Friday, 24 March 2017

Hotel Harraz

Assalamualaikum...

Dah lama gila tak membebel dalam blog ni. Bukak je dah berhabuk2 dah. Takpe, tunggu dapat lappy baru nanti siaplah. Macam2 Ira nak edit kat blog ni. Nak berblogwalking balik enn. Yalah dah lama sangat kut. Tahun lepas spm. Tahun ni awal2 dah sibuk kerja. Hmm, cakap pasal kerja... Tengok topik utama yang Ira nak share pagi2 buta ni. Nak share pasal tempat kerja Ira. Hotel Harraz. Sebenarnya lebih kepada promote biar ramai sikit customer hehehe.




Receptionist dah macam pramugari. Biasalah Kak Amoyy dressing macam model antarabangsa!



Harga family room yang ditawarkan berpatutan kot. Jimat kan?






Antara staf yang terlebih sporting... Macam biasa Ira yang paling muda sekali huhuhu.







So Ira harap kalau ada masa yang terluang, free2 tu datanglah singgah sini. Lagipun kat nilai ni dekat nak pergi airport. Sesiapa yang selalu out station tu haa meh lah check in. Kalau nak check in yang ikut jam pun ada. Contohnya kalau nak 3 jam kami akan consider nak cas harga bilik berapa. Bilik pun selesa. Lagi2 yang family room. Ira tak tipu. Ira sendiri tidur kat sini.

Akhir kata, datanglah beramai2 ye :) Jangan lupa singgah ke Hotel Harraz atau di page kami : https://www.facebook.com/Hotel-Harraz-309027812791832/


Kalau nak booking boleh hubungi nombor telefon yang tertera di page atau nak senang call Ira 0129357458. Kalau tak dapat call, whatsapp pun Ira layan. Customer kan :)


No comments: