Sunday, 5 April 2015

Selalu Kelam Kabut Tak Tentu Pasal ~

Assalamualaikum...


So sekarang Ira nak cerita kat korang pasal perangai Ira yang selalu kelam kabut tak tentu pasal sampai semua benda tak jadi. Kawan kawan Ira pun takut tengok Ira kelam kabut and gelabah ni. Ramai yang cakap kat Ira, cubalah buat sesuatu kerja tu cool, tenang? Kalau kau kelam kabut macam ni, tak dapat apa pun wei. Hmm tapi dah perangai Ira mmg macam tu kan. Nak buat macam mana? Hmm sedih ~

But Ira try jugak nak tenang and cool macam orang lain. Sebab bila Ira fikir fikir balik, betul jugak cakap dia orang semua tu. Aku kena tenangkan diri aku! Tapi sekelam kabut Ira, takde Ira ni pemalas sangat macam ni...


Ira harap Ira dapat jadi tenang macam orang lain. Ira nak jugak berubah. Nak jadi yang terbaik untuk semua orang. Insya-Allah amin :)

2 comments: