Tuesday, 19 November 2019

Muka Ira macam Cinta Laura ??

Assalamualaikum...

Ni yang pelik ni tapi benar! hehe

Sape Cinta Laura tu?? Kalau tak kenal pi google nanti hang taulah :p

Artis indonesia yang gayanya macam artis barat dan dia mirip sekali sama gue. Kembar gue yang ada tujuh orang tu yaa ?? Huhu.




Ramai yang cakap muka Cinta Laura tu sama macam Ira. Cuba korang pulak tengok, sama takk.... Bagi Ira, adelahh iras iras sikit. Kalau nak tengok gambar Ira yang lain, pergi laa kat sidebar. Ade dekat sidebar tajuk "Instagram..." Ira selalu follow dia punya perkembangan dekat ig je. So Cinta Laura ni memang talented. Pandai berlakon sampai ke hollywood nama dia. Dah macam Ariana Grande pun ada kami ni. Hihi. Dah keluar 2 single terbaru. Dia selalu makeup heavy tu yang lawa. Cuba kalau Ira dapat makeup heavy camtu. Agaknya mcam manalah muka Ira...


No comments: